În curs de procesare...

Mărește

Sonar ET Outdoor

COD: 74870010


Lista de prețuri: 342.00 RON  

Preț: 240.00 RON

câștigați: 102.00 RON (30%)
-30%
Stoc furnizor
 

Este destinat localizării peştilor precum şi determinării adâncimii apei şi a configuraţiei substratului şi a structurilor precum şi a vegetaţiei acvatice submerse. Poate fi folosit atât în ape dulci – lacuri, bălţi, râuri, cât şi în ape sărate – lagune litorale sau mare. Poate fi folosit şi în pescuitul la copcă, plasat direct pe gheaşă deasupra locului cercetat, sau introdus în copca gata făcută.

Adâncimea apei la care sonarul ET Outdoor funcţionează este cuprinsă între 0.7 şi 100 m.

Unghiul conului de scanare este de 45 de grade. Ecranul afişează atât poziţia şi adâncimea la care se află peştii cât şi adâncimea apei şi configuraţia substratului şi vegetaţia acvatică prezentă pe acesta.

Sonarul este alimentat cu 4 baterii tip AAA şi are 5 nivele de sensibilitate pentru diferite adâncimi şi condiţii de turbiditate a apei.

Sonarul ET Outdoor ete dotat cu o sondă cu flotor ce se conectează la un cordon de legătură lung de 7 metri care îi conferă o manevrabilitate sporită. Sonda poate fi plasată liber pe apă sau montată pe peretele bărcii cu ajutorul unui adaptor cu poziţie reglabilă.

Avantajele sonarului ET Outdoor: dimensiuni reduse, uşor de transportat, rezistenşă la apă sărată, manevrabilitate sporită, ecran cu vizibilitate foarte bună cu putere mare de rezoluţie. Corpul sonarului este dintr-un plastic rezistent de culoare galbenă foarte vizibilă. Pe laterale sonarul are două benzi de cauciuc cu striaţii care care oferă o priză foare bună chiar şi atunci când este ud. Sonarul vine echipat cu săculeş de protecţie, cordon de siguranţă detaşabil şi un ghid de utilizare detaliat.

Facebook Bibanu.comTwitter Magazin Bibanu.comYouTube Magazin Bibanu.comGoogle+ Magazin Bibanu.com