În curs de procesare...

Mărește

Sonar ET Outdoor Wireless

COD: 74871035


Lista de prețuri: 455.00 RON  

Preț: 347.86 RON

câștigați: 107.14 RON (24%)
-24%
Stoc furnizor
 

Sonar ET Outdoor Wireless

Este destinat localizării peştilor precum şi determinării adâncimii apei şi a configuraţiei substratului şi a structurilor precum şi a vegetaţiei acvatice submerse. Poate fi folosit atât în ape dulci – lacuri, bălţi, râuri, cât şi în ape sărate – lagune litorale sau mare.

Sonarul funcţionează cu ajutorul unei sonde independente – fără cordon de legătură cu sonarul, ce poate fi lansată cu ajutorul altui fir la locul dorit pentru a fi scanat. Distanţa maximă de funcţionare este de 70 de metri iar adâncimea apei scanate este cuprinsă între 0.7 şi 40 metri. Unghiul de scanare este de 90 de grade. Ecranul afişează atât poziţia şi adâncimea la care se află peştii cât şi adâncimea apei şi configuraţia substratului şi vegetaţia acvatică prezentă pe acesta.

Soanarul ET Outdoor Wireless funcţionează cu 4 baterii tip AAA iar sonda este alimentată cu o baterie tip CR 2032 . Sonda are şi o garnitură de etanşare de rezervă.

Avantajele sonarului ET Outdoor Wireless: dimensiuni reduse, uşor de transportat, rezistenşă la apă sărată, manevrabilitate sporită, ecran cu vizibilitate foarte bună cu putere mare de rezoluţie. Corpul sonarului este dintr-un plastic rezistent de culoare galbenă foarte vizibilă.
Pe laterale sonarul are două benzi de cauciuc cu striaţii care care oferă o priză foare bună chiar şi atunci când este ud. Pachetul include şi un şnur de siguranţă cu clemă detaşabilă pentru transport şi un ghid de utilizare detaliat cu explicaţii foarte clare.

Facebook Bibanu.comTwitter Magazin Bibanu.comYouTube Magazin Bibanu.comGoogle+ Magazin Bibanu.com