În curs de procesare...

Mărește

Cralusso Rocket 10gr

COD: 61925010


Preț: 29.10 RON

Stoc furnizor
 

Pluta Cralusso Rocket 10gr

Modelul Rockete a fost proiectat pentru lanseuri lungi, drepte şi precise. Acest model are caracteristici unice care îi permit să zboare mult mai bine decât wagglerele tradiţionale, chiar şi decât cele dotate cu aripioare de direcţionare.

Elementul determinant al modelului Rockete este sistemul special de conectare la fir. Acesta asigură poziţia optimă a plutei în timpul lanseului şi zborului, „conducând” instalaţia, fapt care permite atingerea unei distanţe maxime, cu o precizie uimitoare. Pentru a elimina posibilitatea ca montura sa se încurce, este indicat ca înainte aceasta să atingă apa să frânaţi puţin montura, pentru a se putea etala în mod corespunzător.

Datorită versatilităţii şi adaptabilităţii sistemului de antene, 20 de vârfuri diferite Cralusso pot fi adaptate acestei plute. Fiecare plută vine însoţită de trei antene.

Tija plutei este făcută dintr-un material transparent care este foarte rezistent şi care rămâne drept.

Aerodinamica acestei plute este îmbunătăţită de profilul gen „minge de golf” a corpului wagglerului, profil care are ca scop reducerea rezistenţei la frecarea cu aerul în timpul zborului, mărind şi stabilitatea plutei.

Caracteristici:

  • Tip: Rocket - culisanta
  • Greutate: 10gr
  • Material: Poliuretan
  • Antena multicolora
  • Chila: plastic calibrat

Pentru mai multe detalii puteti accesa Catalogul Cralusso

Facebook Bibanu.comTwitter Magazin Bibanu.comYouTube Magazin Bibanu.comGoogle+ Magazin Bibanu.com