În curs de procesare...

Mărește

Viermisori de Silicon Carp Expert Caras

COD: 79400161


Preț: 5.00 RON

Stoc furnizor
 

Viermisori de Silicon Carp Expert Caras

Viermişorii de silicon sunt o momeală ce poate fi folosită cu succes în pescuitul la crap, caras şi nu numai. Se pot păstra foarte uşor deoarece prezintă avantajul că nu trebuie ţinuţi refrigeraţi, un incovenient considerabil mai ales pe timpul anotimpului cald.

Un alt avantaj este acela că sunt disponibili în mai multe variante de arome: miere, vanilie, căpşună, usturoi, scoică şi cu aromă specifică pentru caras.
Viermişorii de silicon Carp Expert sunt rezistenţi la rupere putând fi folosiţi şi refolosiţi graţie caracteristicilor materialului din care sunt confecţionaţi. Pot fi folosiţi simpli, câte unul sau în buchet pe cârlig sau pe inel şi în combinaţii cu râme – aşa numitul carcalete!, sau cu boabe de porumb. Pe capacul posterior al cutiei sunt prezentate înstrucţiuni pentru prezentarea momelii pe cârlig.

Viermişorii de silicon sunt disponibili în cutii cu câte 20 de bucăţi cu aceeaşi aromă. Viermişorii de silicon cu arome diverse de la Carp Expert sunt o momeală uşor accesibilă, rezistentă şi uşor de păstrat şi transportat ce oferă o gamă variată de arome şi culori, recomandaţi pentru pescuitul la crap şi caras dar şi pentru alte specii de peşti

Caracteristici:

  • Aroma: Caras
  • Mod de ambalare: 20buc/plic

Facebook Bibanu.comTwitter Magazin Bibanu.comYouTube Magazin Bibanu.comGoogle+ Magazin Bibanu.com