În curs de procesare...

Mărește

Boilies Carping Club Solubil 18mm Miere 800gr

COD: 98030203


Preț: 19.00 RON

Stoc furnizor
 

Boilies Carping Club Solubil 18mm Miere 800gr

Inainte de a reprezenta un brand pe piata producatorilor de nada, Carping Club este una dintre cele mai puternice asociatii sportive dedicate pescuitului la crap. De-a lungul anilor pescarii Carping Club au promovat si consolidat renumele asociatiei si al nadei produse de societatea comerciala datorita numeroaselor clasari pe podium obtinute in concursuri private, interne si internationale ( Ungaria, Ucraina, Serbia, Portugalia, Franta), precum si la Campionatele Mondiale. Astfel, in palmaresul clubului se regasesc peste 120 medalii obtinute in concursuri private si 11 medalii obtinute la Campionatul Mondial. Toata aceasta experienta este pusa in slujba Dumneavoastra prin nada pe care v-o oferim.

Fara indoiala boiliesurile solubile reprezinta nada cu cea mai mare putere de atractie dezvoltata pentru pescuitul crapului. Gama propusa de Carping Club si Energofish este realizata din ingrediente de foarte buna calitate care asigura o dispersie optima in apa. Mixul de baza utilizat in producerea boiliesurilor a preluat partial o reteta folosita in cresterea intensiva a ciprinidelor, fiind bogat in proteine, aminoacizi, vitamine si minerale astfel incat inseamna pentru crapi nu doar atractie ci si necesitate.

Ingrediente: faina proteica animala, faina proteica hidrolizata, proteina de soia, amidon, TTX, CLO, lapte praf vitaminizat, seminte, betaina, aminoacizi, CSL, aroma, ulei somon.

Caracteristici:

  • Aroma: Miere
  • Marime: 18mm
  • Mod de ambalare 800gr

Facebook Bibanu.comTwitter Magazin Bibanu.comYouTube Magazin Bibanu.comGoogle+ Magazin Bibanu.com