În curs de procesare...

Mărește

Lanseta Pezon&Michel Specialist Vertical C 1.90m 12-28gr

COD: SE56465


Preț: 505.00 RON

În afara stocului

Lanseta Pezon&Michel Specialist Vertical C 1.90m 12-28gr

Oare ce pescar, adept al tehnicilor de casting, va rămâne impasibil la vederea acestei bijuterii? Vă spunem noi. Nici unul! Proiectată pentru circuitele profesioniste de bass, Specialist Vertical este realizată după indicaţiile celor mai buni specialişti în domeniu. Şi de data aceasta, componentele Fuji (inele, mandrină şi winding-check-uri), sunt o carte de vizită ce reflectă perfect calitatea acestei lansete.

Foarte apreciat în rândul pescarilor profesionişti, conceptul lansetelor construite dintr-o singură “bucată”este aplicat şi aici, blancul extrem de senzitiv şi mai ales fără discontinuităţi fiind una din piesele de referinţă ale modelului Specialist Vertical.

Incredibil de uşoară pentru o lansetă capabilă sa arunce năluci de 28 de grame, lanseta îşi datorează această calitate în primul rând componentelor de ultimă generaţie, dar şi carbonului înalt modulat, proiectat pentru a oferi senzitivitate maximă combinată cu rezervă de putere şi greutate redusă.


Acţiunea extra-fast a lansetei este obţinută perfect prin poziţionarea inelelor Fuji ultra-uşoare într-un sistem “concept”, de asemeni întâlnit la produsele din categoriile cele mai performante.

Mânerul detaşabil, o altă caracteristică a lansetelor Michel & Pezon este o operă de artă, combinaţie uluitoare între materiale cu greutăţi de ordinul gramelor. Absolut totul, de la forma cu care este modelată spuma EVA , alegerea mandrinei cu blanc expus şi matisajele impecabile ce scot în valoare ornamentele metalice de culoare roşie, sunt rezultatul pieţei japoneze de profil.
Destinată adevăraţilor cunoscători ce stiu să aprecieze o lansetă rapidă, cu acţiune delicată “de vârf”, Specialist Vertical este produsul de care te îndrăgosteşti la prima vedere.

Facebook Bibanu.comTwitter Magazin Bibanu.comYouTube Magazin Bibanu.comGoogle+ Magazin Bibanu.com